Contact
Over ons
Afbeelding

Wat doen wij

Aannemingsbedrijf Van Mil heeft klantgerichtheid en kwaliteit van bouwen hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is zeer breed georiënteerd - van nieuwbouw en verbouw tot renovatie en onderhoud - en werken zowel voor ondernemers als particulieren.

Dankzij de werkwijze, gebaseerd op meedenken, duidelijkheid en kwaliteit, wist Van Mil in de jaren die volgden een stevige positie in de regionale bouwwereld in te nemen. Vandaag de dag opereert Van Mil als volwaardig bouwbedrijf met een multidisciplinair team van eigen vaklieden, die elk project professioneel en met oog voor detail uitvoeren.

Wij zijn van de korte lijnen

Hoe werken wij?

De basis van elke klus is intensief en persoonlijk contact met de opdrachtgever. Er is altijd één aanspreekpunt en de lijnen zijn kort en direct. Wij steken veel energie in meedenken; met onze vakkundige verbeteringen en professionele oplossingen haalt u het maximale uit uw plannen. Door de jaren heen zijn wij bekend geworden als een aannemer die duidelijke afspraken maakt én nakomt, goede kwaliteit levert en gedurende het gehele bouwproces netjes te werk gaat.

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter